Gå til hovedindhold

Seneste nyt

pic

Ny trækker til Niels Nielsen & Søn, Søllinge

Ny trækker til Niels Nielsen & Søn Søllinge. Albjerg har stået for opbygning af hydraulik anlæg, samt skørte og alu afdækning. Tillykke til chauffør Søren med det flotte resultat

pic

Nyt træk til Himmerlands Grovvarer A/S

Nyt træk til Himmerlands Grovvarer A/S monteret med 6″ Albjerg W614 suge-blæse anlæg. Tillykke til chauffører Tom og Bjarne med det flotte resultat. Se flere billeder under Suge-blæseanlæg ...

Stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og vores produkter

Albjerg’s Maskintec A/S er en familiedrevet virksomhed beliggende på det smukke Sydfyn, i hjertet af Danmark.

Vi tilbyder opbygninger og løsninger inden for pneumatiske transportsystemer – mobile anlæg til montage på lastbiler, stationære anlæg til eksempelvis containeraflæsning, alle tilpasset kundens behov. Vi leverer desuden cellesluser til industrielle formål, fx støvsugeranlæg til fabrikker, fødevareindustrier og fiskefoderanlæg.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og vores produkter. Derfor har vi valgt at producere, langt de fleste dele, på vores egne værksteder. Det gælder komponenter og opbygninger, smedearbejde, maskinarbejde og hydraulik. Det betyder også, at vi kan tilrettelægge vores produktion optimalt og at vores løsninger langt hen ad vejen er fleksible. De emner vi ikke selv kan producere, får vi ved vores danske underleverandører hvor det er muligt. Det sikrer en fornuftig leveringstid og god kvalitet.

Suge-blæs

Vi tilbyder suge- og blæseanlæg til ethvert behov. Mobile eller stationære løsninger, traditionelt eller hydraulisk drevet.

Vi udfører service og reparationer af alle typer anlæg.

Læs mere

Cellesluser

Vi tilbyder cellesluser produceret i varierende materialer til mange formål.

Standard udgaver eller specialfremstillede cellesluser som imødekommer dit behov.

Læs mere

Maskinværksted

Vores maskinværksted kan klare de fleste opgaver.

Vi råder over en større maskinpark til CNC-bearbejdning såvel som manuelle opgaver inden for drejning, fræsning, udboringer, mv.

Læs mere

Kontakt Maskintec A/S

Felter markeret med en * skal udfyldes

Følg med på sociale medier

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder, fra de forskellige projekter vi går og arbejder på.

Følg os på Facebook

13.01