Albjerg’s Maskintec A/S tilbyder konstruktion og produktion af specialopbygninger til mange forskellige formål. Det kan være stationære anlæg til aflæsning eller flytning af materialer, støvsugeranlæg, fødevareanlæg, specialkonstruktioner til aflæsning i container fra storsække, mv.

Specialkonstruktioner er udfærdiget i nært samarbejde med kunden, således at vi sikrer os at slutproduktet matcher forventningerne.

Kontakt os hvis du har brug for en specialkonstruktion.

BLÆSEVOGN MED DIESELMOTOR TIL BIOMASSE

Større transportabel opbygning til kroghejs hvor alt er inkluderet. Produceret til Norsk kunde, hvor anlægget skal bruges til at blæse biomasse, som fx. jord, op på hustage.

Det 5″ Blæseanlæg er drevet af en 55 kW dieselmotor og rummer en 300 L dieseltank. Den store tragt rummer 6 m3 og er konstrueret med hydraulisk snegl i bunden, som sikrer et jævnt flow af materiale til celleslusen i bunden.

STATIONÆRT BLÆSEANLÆG FOR PLASTGRANULATER

Stationært blæseanlæg monteret på flytbar ramme, til Norsk kunde.

Kraftigt elektrisk styret blæseanlæg. Den rustfaste cellesluse AMGB 18/255 kan skydes ud fra anlægget ved hjælp af hydraulik, således at der ikke skal bakkes så tæt til anlægget. Celleslusen har påmonteret rustfast toppart til tilkobling af 10″ slange som sammenkobles med særlig aflæsseanordning på containerbil.

SUGEANLÆG TIL CONTAINER

5″ sugeanlæg med cyklon til montering på container, for Færøsk kunde.

Sugeanlægget skal anvendes til transport af fiskefoder.

BLÆSESYSTEM TIL FISKEFODER

Elektrisk styret blæsesystem til fiskefoder, til Færøsk kunde.

Blæseaggregatet er på stationær ramme, flytbar i produktionsområde. Leveret med tragt til direkte ilæsning eller åbning af bigbags, som ligeledes er flytbar. Herunder påmonteret cellesluse AMGB 7/220 til videre transport af materialer. Kapacitet 480 m3/time. Aflæsning via cyklon.

BRDR. THOMSEN VOGNMANDSFORRETNING A/S

Specialopbygning med cyklonfilter og læssearm

VOGNMAND TORBEN JENSEN, TVED

Specialopbygning i samarbejde med VM Tarm A/S.
Opbygning på tankvogn med vores driftsikre Walinga blæser på 6″ unit. Ved at benytte et 6″ anlæg fås et større luftflow ved lave omdrejninger, og derved et betragteligt reduceret støjniveau!

LÖDÖSE ÅKERI AB

Opbygning til Lödöse Åkeri AB i Sverige, med Albjerg 6″ W614 Blæseanlæg. Bilen skal transportere Leca.

CONTAINER SYSTEM